Stiri

Daniel Dillon: „Nu am aplicat în jocul nostru ceea ce am lucrat la antrenamente”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
13.11.2014

CSM-U Oradea a suferit pe teren propriu cea de a 2-a înfrângere din cadrul competiţiei europene cu scorul de 74-101 în compania formaţiei Avtodor Saratov. Daniel Dillon a fost remarcatul orădenilor în această partidă marcând 23 de puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive. Acesta a participat la conferinţa de presă de după meci, făcând următoarele declaraţii:

„A fost o prestaţie dezamăgitoare pentru echipa noastră. Nu a fost deloc ceea ce am lucrat la antrenament. Nu reflectă caracterul nostru și mă declar cu atât mai dezamăgit de jocul nostru cu cât el s-a consemnat în fața propriilor noștri susţinători. Din păcate acum nu mai putem schimba nimic în legătură cu meciul acesta. Trebuie să mergem mai departe, însă conștientizez faptul că există multe lucruri consemnate în acest meci de pe urma cărora putem învăța. M-am simțit bine la revenirea mea pe parchet. Am încercat să fiu agresiv de la începutul jocului și cred că mi-a reușit acest lucru. Treptat am uitat complet de problema medicală și pot să spun că am jucat aproape de capacitățile mele fizice obișnuite”, a declarat Dillon, citat de site-ul oficial al echipei din Oradea.

Următoarea partidă pe care bihorenii o vor disputa în cadrul competiţiei FIBA EuroChallenge este programată marţi (18.11) în Arena Antonio Alexe, împotriva turcilor de la Tofas SC Bursa.

*Foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!