Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon, cel mai bun jucător al CSM-ului la Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.10.2013

Daniel Dillon a fost cel mai bun jucător al lui CSM Oradea în victoria repurtată la Sibiu, scor 91-74, în etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale. Australianul a fost liderul bihorenilor la minute, eficiență, puncte, recuperări defensive, faulturi obținute dar și posesii pierdute.

În 31 minute de joc, Dillon a izbutit o performanță de excepție, având 8/8, adică 100%, la aruncările de două puncte. El a avut 0/3 la trei puncte și 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 puncte.

Jucătorul originar din emisfera sudică a avut 5 pase decisive, 5 recuperări cu trei posesii pierdute. El a comis două greșeli personale și a suferit cinci faulturi pentru un indice de 24 la eficiență, respectiv 15 la capitolul +/-.

De notat că Dillon a fost cel mai bun pasator al CSM-ului la victoria cu U Mobitelco Cluj, scor 76-68, din prima etapă a noului campionat.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!