Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon, cel mai bun jucător orădean în eșecul cu Energia Rovinari

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.04.2014

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere pe terenul celor de la Energia Rovinari, scor 69-70. Cel mai bun baschetbalist pregătit de Cristian Achim în disputa cu gorjenii a fost australianul Daniel Dillon

În cele aproape 33 de minute jucate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, Dillon a contabilizat 4/5 la aruncările de 2 puncte, 1/4 de la mare distanță, respectiv 4/6 din dreptul liniei de fault, totul pentru 15 puncte puse pe tabelă. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 6 pase decisive, record personal în sezonul 2013-2014 din LNBM, dar și 5 pase decisive, o intercepție și o posesie pierdută. În urma acestei linii statistice, Daniel Dillon a terminat partida cu Energia cu un indice la eficiență de 20 de unități. 

Extrema originară din Australia a jucat de fiecare dată în acest sezon de LNBM pentru CSM Oradea, timp în care a strâns medii de 12.4 puncte pe meci, 4.2 pase decisive, 3.2 recuperări, 2.4 mingi pierdute și 13.2 la eficiență, totul în 27:16 minute petrecute în teren. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!