Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon, omul meciului 3 dintre BC Mureș și CSM Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.05.2014

CSM Oradea a reușit cel de-al doilea 3-0 consecutiv în playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a învins pe BC Mureș chiar la Târgu Mureș. Daniel Dillon a fost cel mai prolific jucător din trupa lui Cristian Achim și în același rând cel mai bun jucător de pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Mureș.

Daniel Dillon a început partida ca și titular și a petrecut pe parchet fix 30 de minute. În acest interval, extrema a contabilizat 26 de puncte, un record personal în actuala stagiune. Punctele au venit în urma a 3/5 aruncări de la 2 puncte, 6/6 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de fault. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a mai strâns 6 recuperări și a furnizat și 5 pase decisive. Cu aceste reușite, Daniel Dillon a adunat un indice al eficienței de 34 de unități, cel mai ridicat al partidei și totodată cel mai bun indice al său din stagiunea 2013/2014.

Daniel Dillon a înregistrat un progres fantastic o dată cu startul playoff-ului. Mediile sale de puncte și recuperări au crescut vertiginos în faza eliminatorie a campionatului. Astfel de 12.4 puncte în medie pe meci, Dillon a urcat la 17.2 și de la 3.2 recuperări în medie pe partidă la 7.0. De asemenea și procentajele sale la aruncările de la 3 puncte și de la linia de fault s-au îmbunătățit față de sezonul regulat. De la 31.0% a ajuns 59.1% în ceea ce privește șutul de la distanță și de la libere de la 72.1% a urcat aproape 10 unități la 81.8%. Și la eficiență australianul a crescut cu 7 unități ajungând la o medie de 20.3.

Cu astfel de prestații, Daniel Dillon poate fi considerat drept principalul artizan al lui CSM Oradea în playoff iar contribuția sa a condus la acest parcurs fără eșec pentru bihoreni în faza eliminatorie a campionatului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Minunat
    Cal de cursă pur sînge...asta este analogia care îmi vine în minte, minunat jucător ! Nu uitați de aportul lui Denison !!!

    cu 9 ani în urmă (20.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!