Stiri

Daniel Dillon revine în NBL, după o experiență în capitala Franței

Valentin Todea

Valentin Todea
21.05.2019

Component al celor de la CSM CSU Oradea preț de trei sezoane, între 2012 și 2015, Daniel Dillon revine în primul eșalon baschetbalistic din Australia, NBL. Astfel, Adelaide 36ers a oficializat transferul baschetbalistului australian pentru următorul sezon, potrivit 24secunde.ro.

Fundașul în vârstă de 33 ani este legitimat în acest sezon la Paris Basketball, echipă din LNB Pro B, unde a strâns medii statistice de 9.7 puncte, 4.5 pase decisive, 3.9 recuperări în 33 de meciuri disputate până acum.

Următoarea formație a lui Dillon a încheiat stagiunea 2018-2019 din NBL pe poziția a cincea, având un bilanț de 14 victorii și tot atâtea înfrângeri, mai notează sursa citată.

În perioadă petrecută la Oradea, Daniel a strâns în medie 13.2 puncte, 4 assist-uri, 4.7 recuperări și o intercepție pe meci în 104 partide jucate în Liga Națională.

De-a lungul carierei, Dillon a mai evoluat pentru Melbourne Tigers (NBL), PGE Turow Zgorzelec (Polonia) sau Hiroshima Dragonflies (Japonia). Acesta a jucat în NCAA pentru Arizona Wildcats între 2004 și 2008.

*Foto: Facebook Paris Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Dillon
    Un jucator care va ramane in istoria Oradiei!!!

    cu 4 ani în urmă (06.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!