Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Ewing Jr., un alt jucător care nu va continua la BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2019

Daniel Ewing Jr., un alt jucător care nu va continua la BC CSU Sibiu

daniel ewing pleaca csu sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat încetarea colaborării cu Daniel Ewing Jr., după numai o jumătate de sezon. Americanul a sosit în ianuarie 2019 la Sibiu și a făcut parte din lotul formației de pe Cibin care a cucerit Cupa României, primul trofeu al clubului după o pauză de 20 de ani.

În galben-albastru, Daniel Ewing Jr. a jucat doar 6 partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 5.8 puncte, 2.2 recuperări și 1.2 pase decisive. În Cupa României conducătorul de joc a bifat două prezențe și a avut cifre 4.5 puncte, 2.5 pase decisive și 1.5 recuperări. Cea mai bună evoluție a americanului a fost într-un meci contra lui BCM U Pitești când a reușit 11 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienției de 13 unități.

Daniel Ewing Jr. are un CV impresionant cu două sezoane petrecute în NBA la Los Angeles Clippers. În Europa, jucătorul în vârstă de 36 de ani a trecut pe la formații importante precum Khimki Moscova, Asseco Prokom Gdynia, Azovmash Mariupol, Besiktas, Paris-Levallois. Le Mans, Neptunas Klaipeda și Maccabi Ashod. Ewing este triplu campion al Poloniei, unde a fost desemnat MVP al finalei din 2011. El mai are în palmares o cupă a Rusiei în 2008.  

Americanul se alătura pe lista de plecări de la Sibiu lui Kevin Hardy, Monyea Pratt, Mirel Dragoste, Alex Varga, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser.

*foto: sportpictures.eu / Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!