Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Pătru: “E o plăcere să joci în fața publicului mureșean”

Marius Petri

Marius Petri
03.04.2014

BC Timba Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș închid sezonul regulat cu un duel ce va alea loc în această seară începând cu ora 19:00. În ciuda faptului că au doar 3 victorii în actualul sezon, “urșii” bănățeni speră să facă o figură frumoasă în Sala Sporturilor Târgu Mureș, la ultima reprezentație din stagiunea 2013/2014.

Daniel Pătru, fostul echipier al târg-mureșenilor, a declarat pentru TotalBaschet că se bucură de întoarcerea în orașul natal și de reîntâlnirea cu fanii alb-albaștrilor: “Aștept partida contra fostei mele echipe cu nerăbdare deoarece tot timpul e o plăcere să joci în <<Junglă>> în fața publicului mureșean.”

În ceea ce privește parcursul formației sale în actuala stagiune, extrema Timbei vede jumătatea plină a paharului: “A fost un sezon cu răsturnări de situații, dar cred că a fost unul benefic pentru dezvoltarea echipei. Toți am avut de învățat și cred că suntem pe drumul cel bun.”

Având în vedere că Timba nu va lua parte la meciurile din postsezon, Pătru și-a exprimat susținerea pentru fosta sa echipă, afirmând: “Sezonul acesta e unul complicat și plin de surprise. Va avea un final interesant și echilibrat. Țin cu echipa orașului meu natal și le doresc baftă băieților.”

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!