Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Pătru: “Este o partidă specială pentru mine”

Marius Petri

Marius Petri
20.12.2013

BC Timba Timișoara încheie turul campionatului în fața propriilor suporteri, jucând în această seară cu BC Mureș pe parchetul sălii “Constantin Jude”. Meciul va începe la ora 18:00, târg-mureșenii fiind favoriți cerți ai partidei. În ciuda statutului de outsider, Timba speră la o evoluție bună prin care să pună probleme oaspeților. Daniel Pătru, unul dintre titularii obișnuiți ai lui Bogdan Murărescu din ultimele partide, a acceptat să acorde declarații pentru totalbaschet.ro:

Ce așteptări ai de la meciul cu BC Mureș?

Aș dori să rămânem ambițioși, determinați, să intrăm pe teren cu mintea limpede, să eliminăm cât se poate greșelile comise în meciurile precedente și să facem un joc cât mai bun.

E o partidă mai specială pentru tine, dat fiind faptul că ai evoluat pentru târg-mureșeni?

Sigur că este o partidă mai specială pentru mine. Târgu-Mureș este orașul meu natal, acolo sunt familia și prietenii mei. Este locul unde am început acest sport minunat. BC Mureș este o echipă foarte dragă mie și tot timpul îmi adduce aminte doar de momente frumoase.

Cum te simți în ceea ce privește prestațiile tale de până acum?

Deși am posibilitatea să joc mai mult și să capăt mai multă experiență și încredere, nu pot fi mulțumit din toate punctele de vedere. Cu multă muncă și perseverență aș dori să evoluez în continuare la toate capitolele. Totdeauna este loc de mai bine, sunt conștient de acest lucru.

Ce părere ai despre parcursul Timbei din acest tur de campionat?

Situația financiară și multiplele schimbări din acest sezon ne-au afectat destul de mult. Ținând cont de faptul că suntem o echipă tânără, cu jucători români cu mult potential, consider că am avut un parcurs promițător. Trebuie să îmbunătățim jocul de echipă și să ajungem la un nivel mai ridicat.

Ce îți dorești de la anul 2014?

În primul rând îmi doresc sănătate, putere de muncă și să îmi dezvolt calitățile de baschetbalist. De asemenea, aș dori să se rezolve favorabil situația clubului și să putem face performanță. O altă dorință mare a mea, fiind student în anul trei, este să termin și această a doua facultate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!