Stiri Cupa României Masculin

Daniel Pătru: “Vom produce multe surprize anul acesta”

Marius Petri

Marius Petri
27.09.2014

BC Timba Timișoara se află în fața primului duel din anul competițional 2014/2015. “Urșii” din Banat vor primi mâine (28 septembrie) vizita nou-promovatei Universitatea Cluj-Napoca, într-un meci care va începe la ora 18:00 și va conta pentru primul tur al Cupei României.

Noul căpitan al formației timișorene, Daniel Pătru, a oferit un scurt interviu cititorilor TotalBaschet înaintea acestei confruntări, vorbind despre așteptările cu privire la meciul cu ardelenii și la obiectivele din acest campionat:

Cum vezi meciul cu U Cluj?

"Partida de duminică este una foarte importantă pentru noi deoarece este primul joc oficial și vrem să începem cu dreptul. O victorie ar însemna ridicarea moralului și a încrederii în forțele proprii și, bineînțeles, un pas mai aproape spre turul doi al Cupei."

Ce părere ai despre echipa din acest an?

"Valoarea lotului a crescut semnificativ, Timba având cel mai puternic grup de când s-a înființat. Suntem acoperiți pe toate posturile, având o rotație mai lungă. Cred că avem o echipă competitivă în această stagiune."

Ce obiective crezi că sunt realizabile cu actualul lot?

"Obiectivul nostru este să muncim în fiecare zi, să ne îmbunătățim jocul, să obținem cât mai mult victorii și un loc cât mai bun în clasament. Am mare încredere în acest colectiv și cred că vom produce multe surprize."

Ce opinie ai în privința faptului că ți-a fost acordat rolul de căpitan?

"Mă simt onorat, le mulțumesc celor din conducere. Desigur, o să am mai multe responsabilități pe care le voi respecta. Momenta, cea mai importantă sarcină este crearea unui climat optim atât pe teren, cât și în afara acestuia, pentru că după ce se formează aceste legături, totul devine mai ușor."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!