Stiri

Daniel Popescu: „Ne-am dat inima pe teren”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.11.2014

Vicecampioana României a fost învinsă în primul meci din noua stagiune a FIBA EuroChallenge. CSM-U Oradea s-a înclinat pe terenul celor de la Astana cu 64-80, reușind să mai reducă din diferență în ultimul sfert, secvență pe care au câștigat-o cu un parțial de 25-14. 

Dani Popescu, conducătorul de joc al bihorenilor, a vorbit la finalul meciului despre jocul în sine declarând următoarele:

„În primul rând felicit Astana pentru victorie. Au demonstrat că sunt o echipă foarte bună și talentată. În ceea ce ne privește, a fost un meci dificil, în condițiile în care am avut doar opt jucători valizi. Sunt mândru de colegii mei, de echipa mea pentru modul cum au luptat. Ne-am dat inima pe teren, cred că acest lucru s-a văzut. Principalul nostru obiectiv este să rămânem sănătoși, să ne îmbunătățim jocul în mod constant și să devenim o echipă mai bună de la un meci la altul”, a afirmat sportivul, citat de csmoradea.ro.

Popescu a fost al doilea cel mai bun marcator al roș-albaștrilor după Ante Krapic, având 17 puncte. De asemenea, acesta a mai adăugat 5 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și 3 posesii pierdute.  

*Foto: RollandFoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!