Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: “Am făcut un joc slab în atac”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.02.2013

Daniel Tudosa

BC Timişoara a fost învinsă în deplasare de BCM U Piteşti cu scorul de 76-65, într-un meci din runda a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În acest moment, baschetbaliştii antrenaţi de Srdjan Jovanovic ocupă poziţia a 4-a în clasament cu 35 de puncte acumulate, având un bilanţ de 14 victorii şi 7 înfrângeri.

Daniel Tudosă, conducătorul de joc al celor de la BC Timişoara, a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro la finalul partidei pierdute de bănăţeni, baschetbalistul român declarând faptul că echipa nu a avut opţiuni în atac.

După cum am spus şi înaintea partideo, Piteştiul este o echipă puternică ce ocupă la momentul acesta un loc mincinos în clasament. Acest lucru a demonstrat-o de-a lungul întregului meci. Au reuşit să preia conducerea pe tabela de marcaj încă de la început şi au ştiut cum să gestioneze acest lucru până la sfârşitul meciului. Cu toate că am reuşit să ne apropiem pe tabela de marcaj, nu am avut puterea de a prelua conducerea şi de a întoarce rezultatul în favoarea noastră. Am făcut un joc slab şi nu mă refer neapărat la apărare, deoarece nu s-au înscris multe puncte, cât la atac, unde nu am avut opţiuni, nu am avut limpezimea de care am dat dovadă cu un meci înainte cu echipa de pe primul loc. Acum vor urma 4 meciuri cu Dinamo, Sibiu, Miercurea Ciuc şi Craiova din care 3 acasă unde nu avem voie să călcăm strâmb. Este un campionat foarte echilibrat în care o victorie sau o înfrângere te poate aduce sus în clasament sau te poate lăsa în afara play-off-ului.

În următoarea etapă, timişorenii vor primi vizita celor de la CS Dinamo Bucureşti.

1 comentariu la aceasta stire:
  • verginel :

    varza
    Multumim domnule deMaio pt managementul fara cusur.Vedem la echipa combinatii in viteza,aparare solida,spectacol sub panou,spectatori in delir...agentii se inghesuie sa ne ia jucatorii in nba...Deja facem valuri ,cupa si campionatul sunt in mainile noastre...

    cu 11 ani în urmă (09.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!