Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: „Nu este un meci capital cu Timişoara”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2014

Fost component al celor de la BC Timișoara în trecut, actualmente la Energia Târgu Jiu, baschetbalistul Daniel Tudosă a vorbit despre meciul pe care actuala sa echipă îl va disputa împotriva fostei formații. De asemenea, conducătorul de joc a spus câteva cuvinte și despre eșecul din prima etapă cu SCM U Craiova, meci pierdut în ultima secundă, 72-73.

„Am început cu stângul campionatul, dar este bine că s-a întâmplat chiar la debutul sezonului. Putem trage linie după acest meci şi putem învăţa ceva din duelul cu Craiova. Am avut şi anul trecut această problemă, cu Florin Nini pe bancă, 7 meciuri pierdute în ultima secundă. Am pierdut şi acum în ultima secundă şi nu putem spune că este vina antrenorului. S-a întâmplat aşadar sub doi antrenori diferiţi, deci noi jucătorii trebuie să lucrăm la psihologia noastră. Trebuie să vorbim între noi, să nu ne mai grăbim să facem anumite chestii, pentru că duc la acelaşi rezultat. Trebuie să schimbăm ceva, să vorbim în vestiar şi să ascultăm părerile tuturor. Nu este un meci capital cu Timişoara. Va fi un meci greu, Timişoara este o echipă care se va lupta pentru primele locuri”, a declarat Tudosă, fiind citat de site-ul csenergia.ro. 

Confruntarea dintre Energia și BC Timișoara se va desfășura în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, duminică, 19 noiembrie, ora 17:00, meciul fiind transmis în direct de postul de televiziune DigiSport 3. 

*Foto: csenergia.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!