Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: “Trebuie să privim cu optimism următoarele meciuri”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.03.2013

Daniel Tudosa

BC Timişoara a fost învinsă în deplasare de CSU Ploieşti cu scorul de 89-79, în cadrul rundei cu numărul 26 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Această înfrângere este cea de-a noua din acest sezon pentru formaţia din Banat. La finalul partidei, Daniel Tudosă a vorbit pentru cititorii totalbaschet.ro despre încleştarea de la Brazi.

A fost un meci greu, fizic, disputat după cum ne şi aşteptam. Au fost net superiori în ceea ce priveşte recuperările dar şi mai agresivi atât în atac, drept urmare şi numărul liberelor de care au beneficiat, 44 faţă de cele 26 ale noastre, dar şi în apărare în special în sfertul decisiv forţându-ne să pierdem multe mingi. Trebuie să uităm această partidă  şi să ne concentrăm pentru că următorul meci va fi unul la fel sau poate mai greu împotriva Mediaşului pe teren propriu pe care vrem şi trebuie să îl câştigăm. Cu toate că nu am reuşit să câştigăm acest meci, atmosfera de la echipă este una optimistă, jocul în acest retur se îmbunătăţeşte şi asta nu poate decât să ne bucure şi să privim cu optimism următoarele meciuri ce vor urma.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!