Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: “Trebuie să recuperăm această înfrângere de acasă cu o victorie în deplasare”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.01.2013

Daniel TudosaÎntr-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BC Timişoara a cedat pe teren propriu partida împotriva celor de la BC Mureş cu scorul de 67-77, bănăţenii bifând astfel cea de-a patra înfrângere din acest sezon. În următoarea etapă, echipa antrenată de Srdjan Jovanovic se va deplasa în capitală pentru întâlnirea contra celor de la CSM Bucureşti.

Total Baschet a luat legătura cu Daniel Tudosă, conducătorul de joc al celor de la BC Timişoara. Iată ce a declarat acesta referitor la partida de joi seară, dar şi la următorul joc de la Bucureşti:

Am avut un meci slab încă de la început. Cei de la Mureş au luat conducerea pe tabela de marcaj şi au reuşit să gestioneze în favoarea lor acea diferenţă până la final. Am avut o victorie importantă împotriva Ploieştiului în urmă cu puţine zile şi eram încrezători în forţele noastre, dar se pare că ne-am relaxat mai mult decât să ne ambiţionăm. Cei de la Mureş au profitat de acest lucru şi au venit aici montaţi, au practicat un joc bun şi au reuşit să câştige. Cu toate acestea, trebuie să dăm uitării acest meci, să ne montăm şi să mergem la Bucureşti să câştigăm cum de altfel trebuie să facem de acum înainte. Trebuie să recuperăm această înfrângere de acasă cu o victorie în deplasare. Va fi un retur de campionat infernal, dar trebuie să demonstrăm că suntem o echipă demnă de locurile fruntaşe. 

În acest moment, BC Timişoara ocupă poziţia a treia a clasamentului cu un total de 28 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!