Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă :’’ Victoria cu Craiova a fost una benefică pentru noi’’

Gabi Pănoiu

Gabi Pănoiu
08.03.2013

Daniel Tudosă, conducătorul de joc al echipei bănățene a vorbit pentru totalbaschet.ro despre meciul care îi așteaptă la Ploiești, dar și despre probleme care au apărut în jocul Timișoarei în ultimele partide.

Daniel, cu ce gânduri mergeți la Ploiești ? Crezi că puteți confirma victoria cu Craiova, cu un nou succes la Ploiești ?

Victoria cu Craiova a fost una benefică pentru noi, după un parcurs slab în acest retur. Mergem la Ploiești cu gândul că putem face un meci bun, la fel cum am făcut în partea a doua al meciului cu Craiova.

După părerea ta, cine crezi că pleacă cu prima șansă ?

Cu prima șansă cred că pleacă Ploieștiul, având în vedere că joacă pe teren propriu. Ei au o echipă puternică, dar au oscilat în toate partidele care le-au avut cu echipele din prima parte a campionatului. Nu pot să spun de la început cine va câștiga, a fost un campionat imprevizibil și cred eu că așa va fi până la final.

Ați avut ceva probleme în jocul cu Miercurea Ciuc, probleme care ați reușit să le remediați în partida cu Craiova, îți este teamă că aceste probleme pot apărea șipe parcursul jocului de la Ploiești ?

Sper ca aceste probleme să nu apară în meciul de la Ploiești. Am oscilat în mai multe partide din acest retur, am avut minute în care am jucat foarte bine, dar și minute în care am jucat foarte slab. Sper ca acest lucru să nu se mai întâmple, mergem la Ploiești să ne facem jocul, un joc constant în deplasare.

Foto: Andor Marton 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Timisoara!
    Timisoara are lot bun dar nu are antrenor si nu joaca aproape nimic!
    Craiova s-a batut singura la Timisoara....impinsa un pic si de ''salam de sibiu'' alias Ciprian Stoica!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!