Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: “Vom aborda meciul cu seriozitate”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.02.2013

Daniel Tudosa

Etapa a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin programează întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi BC Timişoara. Echipa antrenată de Srdjan Jovanovic a obţinut o victorie foarte importantă etapa trecută în compania celor de la CSM Oradea cu scorul de 63-56. Acest succes a fost al 14-lea din acest sezon pentru bănăţeni. Cu siguranţă, timişorenii vor da totul pe teren şi la Piteşti pentru alte 2 puncte.

Daniel Tudosă, conducătorul de joc al celor de la BC Timişoara, a prefaţat pentru cititorii Totalbaschet.ro partida de la Piteşti.

Am primit vizita echipei de pe primul loc din campionatul românesc, o echipă ce practică un baschet de calitate, colectiv. Eram conştienţi că va fi un meci greu şi asta s-a şi văzut pe teren, echilibrul spunându-şi cuvântul încă de la primele minute. Eram totodată conştienţi că eram singura echipă care a reuşit să administreze singura înfrângere a Oradei din această ediţie de campionat, iar acest lucru a fost un plus pentru noi. Am avut probleme cu accidentările înaintea acestui meci şi din păcate rotaţia nu a fost una lungă şi pe această cale vreau să felicit colegii mei pentru efortul depus şi atitudinea de învingători de care au dat dovadă.

După un start de retur modest, această victorie a fost ca o gură de oxigen dar şi un plus de motivaţie pentru deplasarea ce va urma cu Piteştiul. Sunt convins că echipa din Trivale va fi montată să facă un joc bun şi să demonstreze că locul pe care îl ocupă este unul mincinos, dar noi vom aborda cu seriozitate acest meci şi vom merge acolo doar cu un singur gând, acela de a ieşi învingători la sfârşitul celor 40 de minute.

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la BC Timişoara vineri, cu începere de la ora 18:00. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!