Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă, nicio posesie pierdută şi o precizie foarte mare!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.01.2013

Tudosă nu l-a dezamăgit deloc până acum pe Srdjan Jovanovic

S-a transferat în iarnă la BC Timişoara pentru că nu prindea prea multe minute la BC Mureş. A intrat într-un schimb cu Dan Păltinişanu, iar acum se află printre cei mai eficienţi jucători ai noii sale echipe. Daniel Tudosă nu joacă prea mult nici acum, dar e mult mai precis atunci când intră pe parchet.

Tudosă are cinci meciuri jucate în alb-violet şi o medie de doar 05:20. Nu a pierdut însă vremea pe parchet şi a reuşit să facă lucruri utile aproape de fiecare dată când a avut mingea.

În primul meci, cu CSU Ploieşti a avut 1/1 la 3 puncte şi o pasă decisivă în 3 minute de joc. Au fost de altfel singurele sale acţiuni. Nicio greşeală!

A urmat apoi partida cu BC Mureş, fosta sa echipă. 1/1 la 2 puncte şi o intercepţie! Din nou, fără eroare! A jucat 02:50 minute.

În meciul cu CSM Bucureşti, a ratat prima aruncare, un şut de 2 puncte, dar a dat o pasă decisivă şi a reuşit o recuperare. A stat pe teren 7 minute.

Cel mai mult a jucat în partida de acasă cu Energia Rovinari. În 07 minute şi 43 de secunde a avut 1/1 la două puncte şi a ratat o aruncare de la distanţă. A fost cel mai "ineficient" joc al său raportat la numărul de minute petrecute pe parchet. 

A compensat însă etapa trecută, la Cluj. Intrat în locul lui Zlatko Jovanovic, Tudosă a marcat două aruncări consecutive de 3 puncte şi a redus Timişoara în joc. A ratat-o pe a treia, iar apoi a mai reuşit o recuperare şi o pasă decisivă. S-a accidentat însă şi nu a mai putut continua partida.

De remarcat faptul că Tudosă reuşeşte să se concentreze deşi nu joacă foarte mult şi are meritul de a nu fi pierdut nicio posesie în acest cinci partide! Statistic, el evoluează cel mai bine în sfertul doi al meciurilor în care intră pe parchet. Fundaşul caută acum să se recupereze după întinderea suferită în meciul de la Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!