Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darby și Steffel cu câte un double-double în partida cu U Mobitelco Cluj

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.12.2012

Louis Darby și David Steffel au fost cei mai buni oameni ai Energiei Rovinari în meciul pierdut pe mâna lui U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 73-80, în etapa a 12-a din Liga Națională de baschet masculin.

Americanul a fost cel mai bun marcator al etapei, fiind unul din cei doi care a  atins pragul 30 la capitolul puncte marcate în runda a 12-a. El a petrecut 37 minute de joc pe parchet, perioadă în care a avut 8/11 la aruncările de două puncte, 3/5 la trei puncte și 6/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 31 puncte. Darby a adăugat 10 recuperări (cinci ofensive), 3 pase decisive și 2 intercepții cu 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 39 la eficiență. Este cel de-al doilea double-double stagional pentru Louis.

În schimb, David Steffel a totalizat 5/8 la aruncările de două puncte pentru un total de 10 puncte. A adăugat 17 recuperări (cinci ofensive), 2 capace, o pasă decisivă și a pierdut posesia mingii de două ori pentru un coeficient de 25 la eficiență. Acesta a fost cel de-al 7-lea double-double stagional, capitol statistic la care Steffel este lider în Liga Națională.

Așadar, cei doi au contribuit cu 41 de puncte (din totalul de 73), respectiv 27 recuperări (din totalul de 41) din zestrea totală a Energiei Rovinari în partida cu U Mobitelco Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!