Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove își întâlnește foștii colegi. "Sunt încântat să joc împotriva Ploieștiului"

Paul Olar

Paul Olar
29.11.2013

Încleștarea de sâmbătă dintre CSU Ploiești și "U"-BT Mobitelco are o importanță deosebită pentru jucătorul clujenilor, Darius Hargrove. Americanul a debutat în baschetul din țara noastră în anul 2006 și a fost component al prahovenilor timp de aproape patru sezoane. În această perioadă, cel poreclit "D" a pus mâna pe trei trofee de campion și tot atâtea Cupe ale României.

Hargrove a primit o suspendare în urma unui control antidoping susținut anul trecut și astfel, gruparea ploieșteană a renunțat la serviciile sale. Între timp, sportivul de peste ocean a ajus pe malul Someșului și va fi pentru prima dată adversarul campioanei, recunoscând că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea.

"Urmează o perioadă grea, cu meciuri dificile. Sunt încântat să joc din nou în fața Ploieștiului, însă cum am mai spus, va fi un joc cât se poate de greu. Le-am urmărit cu interes parcursul din EuroCup și sunt sigur că vor fi într-o formă bună." A spus baschetbalistul, la finalul disputei de luni cu BC Timișoara.

Pe lângă numeroasele partide din Liga Națională, Darius a bifat în maieul alb-albastru și prezențe în EuroCup. Reamintim că CSU Ploiești a fost angrenată și în sezonul 2007-2008 în cea de-a doua competiție ca valoare de pe "Bătrânul Continent", unde absolventul colegiului Virginia Union s-a remarcat cu medii de 13.8 puncte. De-a lungul carierei, baschetbalistul în vărstă de 31 de ani a evoluat în Germania, Suedia sau Cipri.

În actualul sezon, Hargrove iese în evidență cu 14.4, 2.7 recuperări și 2.6 pase decisive pe meci.

*Foto:  Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!