Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: „Am arătat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului”

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2015

U-Banca Transilvania a ajuns pe locul secund în Liga Națională, după victoria obținută în fața grupării SCM U Craiova. Trupa ardeleană s-a impus cu scorul de 81-63, iar prestația colectivă l-a mulțumit pe Darius Hargrove.

„Am arătat ca o echipă bună, însă e nevoie să o arătăm timp de 40 de minute. În această seară am arătat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. A fost presiune pe noi, mai ales pe jucătorii străini, însă este ceva normal, face parte din meseria noastră”, a spus americanul, conform u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Si totusi......
    Primul articol aparut pe Totalbaschet referitor la meciul U - SCM Craiova a "disparut" ata de pe prima pagina asite-ului cat si din arhiva. Nu are nicio importanta pana la urma dar ramane un semn de intrebare, si anume: de ce acest articol, care avea din partea multor suporteri craioveni numei reprosuri la adresa conducerii craiovene a disparut ? Ce il deranjeaza acum pe Toma, el nemaifiind in acte (chipurile)? crede ca in acest mod se poate ascunde de tavalugul care ii va matura pe toti incompetentii si hotii din acest club? Se insala. Si din pacate pentru noi nu este prima data.... Sa speram ca este ultima...

    cu 8 ani în urmă (01.12.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Oare la articolul asta te referi: http://totalbaschet.ro/articol/U-BT-Cluj-Napoca-c%C3%A2%C8%99tig%C4%83-%C3%AEn-fa%C8%9Ba-lui-SCM-U-Craiova~41895

      cu 8 ani în urmă (02.12.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Corect
    Din proprie experienta iti spun ca atitudinea se ia in sala si nu pe net. In rest, presa din Romania mai ales cea sportiva stim cu totii cum isi castiga painea.

    cu 8 ani în urmă (01.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Intrebare ?
    Cu cat l-or fi taxat cei de la Totalbaschet pe TOMA sa faca articolul "disparut" ????
    P.S. sunt curios daca si acesta "dispare".....

    cu 8 ani în urmă (02.12.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Paulolar:

      Raspuns
      Dupa cum a demonstrat si ARM, articolul la care va referiti se gaseste in continuare pe site. Total Baschet afiseaza materialele in ordine cronologica, asa ca este absolut firesc ca o stire publicata sambata sa nu mai existe pe prima pagina.

      Si ca sa va completez raspunsul, noi nu facem niciodata articolele "disparute". Ne asumam intotdeauna greselile si raspundem doar in fata publicului.

      Cu respect,

      Paul Olar

      cu 8 ani în urmă (02.12.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!