Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: "Am comis nişte greşeli în momente cheie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.10.2013

Foto: Manases Sandor

"U" Mobitelco a debutat cu stângul în noul sezon competiţional. Gruparea pregătită de către Dorin Pintea a pierdut confruntarea din Arena Antonio Alexe, scor 68-76 la capătul unui meci extrem de disputat.

La finalul confruntării Total Baschet a stat de vorbă cu Darius Hargrove, fostul jucător al rivalilor din Ploieşti a declarat că jocul s-a pierdut datorită unor greşeli comise în momentele cheie ale jocului.

Am evoluat într-un ambient în care e foarte dificil să joci, a contat aportul publicului gazdă. În ceea ce priveşte meciul, am jucat bine, însă am comis nişte greşeli în momente cheie şi astfel s-a făcut diferenţa. Cred că putem juca mult mai bine, timpul va demonstra asta. Nu avem scuze, cred că următorul meci va fi cu totul diferit. Nu regret ultimul fault pe care l-am comis, face parte din joc.

Referitor la aruncarea din ultima secundă a primei reprize, până acum ai marcat aruncări norocoase doar împotriva echipei din Cluj, te simţi dator ?

(zâmbeşte) Au fost aruncări norocoase, trebuie să recunosc. Mă bucur că a intrat, astfel de aruncări au şi o încărcătură psihică pozitivă dacă luăm în calcul momentul în care am marcat. Indiferent de toate acestea nu pot să mă bucur pentru că în final nu am câştigat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!