Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove se întoarce la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.07.2016

CSM Ploiești a ajuns la un acord cu Darius Hargrove, jucător care în sezonul precedent a jucat pentru U BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova. Americanul revine la Ploiești, acolo unde a trăit prima experiență baschetbalistică în România.

Darius Hargrove va împlini pe 20 iulie vârsta de 34 de ani. El a sosit în 2007 în România, la CSU Asesoft Ploiești. Americanul a jucat până în 2010 la Asesoft, revenind în 2012, după un periplu în Suedia și Belgia. Hargrove are în palmares 4 titluri alături de formația prahoveană.

În sezonul precent, Darius Hargrove a jucat 30 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin, pentru cele două formații amintite mai sus. El a acumulat medii statistice de 15.1 puncte, 4.1 recuperări, 2.1 recuperări, 1.0 intercepții și 1.4 mingi pierdute. Americanul a încheiat cu procentaje de 48.2% la 2 puncte, 41.2% la 3 puncte și 85.1% la linia de libere.

Aproape întreaga carieră profesionistă, Darius Hargrove și-a petrecut-o în România, jucând pentru CSU Asesoft Ploiești, U BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova. Fundașul ofensiv a mai avut o experiență în Suedia la Jamtland și una în Belgia la VOO Verviers-Pepinster.

După înregimentarea lui Darius Hargrove, CSM Ploiești are în lot 5 jucători străini, maximul cât pot înscriși pe foaia de joc într-un meci din Liga Națională în sezonul 2016/2017.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    BRAVO PLOIESTI!
    Excelent transfer, mixt de tinerete si experienta, jucatori buni la recuperare si la 3 puncte. Cordonatori tineri dar valorosi. Felicitari CSM PLOIESTI

    cu 7 ani în urmă (14.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!