Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove se remarcă în fața lui BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2014

"U"-BT Mobitelco a cedat sâmbătă al treilea meci consecutiv în Liga Națională de baschet masculin. Elevii lui Dorin Pintea au fost învinși de BC Mureș Târgu-Mureș cu scorul de 88-81, disputa contând la etapa a-XXIV-a.

Dintre cei opt sportivi folosiți de clujeni, Darius Hargrove s-a dovedit a fi printre cei mai buni. Extrema de peste ocean a avut 9/13 din interiorul semicercului și 4/5 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 22 de puncte.

Fostul component al ploieștenilor a izbutit de asemenea 5 recuperări și 3 pase decisive, statistica sa formând un indice al eficienței de 20.

"D-Grove" are medii stagionale de 16.5 puncte, 3.3 recuperări și 2.8 assist-uri.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!