Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darren Fenn performanţă excelentă contra Piteştiului

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
20.01.2014

Pivotul american nu a impresionat în primele meciuri sub comanda lui Dragan Petricevic, însă antrenorul lui BC Timișoara a avut încredere în el și a continuat să îl titularizeze. Darren Fenn și-a demonstrat adevărata valoare în partida contra BCM U Pitești în prima etapă a returului. 

Jucătorul “leilor” a stat pe teren puțin peste 35 de minute și a marcat 15 puncte. În plus, a mai reușit 5 recuperări și 2 pase decisive.

Procentajele la aruncări au fost de 50% la cele de 2 puncte (3 din 6), 100% la cele din afara semicercului (2 din 2) și 60% de la linia de fault (3 din 5). 

Fenn și-a ajutat echipa să învingă Piteştiul cu 79-73 și astfel să reintre  în lupta pentru ocuparea unui loc de playoff. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Ceva, ceva...
    Arata ce poti peste 2 etape la Asesoft!

    cu 10 ani în urmă (20.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!