Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darrin Dorsey a ajuns în prima ligă din Lituania

Eduard Popa

Eduard Popa
12.08.2019

Darrin Dorsey a ajuns în prima ligă din Lituania

darrin dorsey neptunas klaipeda

Darrin Dorsey a fost legitimat de Neptunas Klaipeda, formație din primă ligă lituaniană, anunță site-ul eurohoops.net. Dorsey a jucat în sezonul precedent la U-BT Cluj, formație la care a ajuns după ce în prima parte a stagiunii a jucat în Grecia, la Holargos.

Darrin Dorsey a jucat în sezonul precedent în 22 de meciuri din LNBM. El a adunat medii statistice de 10,9 puncte, 4,4 pase decisive, 3,4 recuperări și 1,2 intercepții.

Va fi așadar o nouă experiență pentru Dorsey, după ce a mai trecut de-a lungul carierei și prin Argentina (Union de Santa Fe), Canada (Halifax Rainmen), Franța (Chalon/Saor, Poitiers, Le Portel), Mexic (Ostioneros de Guaymas), Turcia (Usak Sportlif) și Columbia (Cafeteros and Bambuqueros).

Neptunas Klaipeda a terminat pe locul 2 sezonul regulat al primei ligi lituaniene, dar a suferit o înfrângere în semifinalele campionatului din Lituania, cu Rytas Vilnius. În sezonul 2019/20, Darrin Dorsey va evolua în grupele Basketball Champions League, unde ar putea întâlni chiar pe CSM CSU Oradea.

Interesant este că U-BT Cluj s-a despărțit de toți jucătorii străini cu care a încheiat sezonul recent. Pe lângă aceștia, U-BT s-a despărțit și de Vlad Moldoveanu, Rolli Torok și Anders Abu Teir.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Jucator solid
    Dorsey dar cel mai probabil nu la nivelul la care se va ridica Brandyn Curry.
    Oricum, bine ca nu l a luat Oradea 😅

    cu 4 ani în urmă (12.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!