Stiri

David Dudzinski câștigă duelul cu Vaidas Kariniauskas

Andrei Ilie

Andrei Ilie
12.12.2018

dudzinski kariniuaskas

Fostul jucător din sezonul 2016/2017 al Steaua CSM Eximbank București, David Dudzinski, alături de formația sa, Antwerp Giants, au avut câștig de cauză împotriva fostului jucător al U-BT Cluj Napoca și CSM CSU Oradea, Vaidas Kariniauskas. Antwerp Giants s-a impus pe teren propriu împotriva lituanienilor de la Lietkabelis, scor 70-64, într-un meci din cadrul grupei C a Basketball Champions League.

Atât David Dudzinski, cât și Vaidas Kariniauskas au început ca titulari această partidă.

Jucătorul american a evoluat 30:56 minute, timp în care a strâns 9 puncte, cu un procentaj de 50% la aruncările de 2 puncte (1/2), 66.7% la aruncările de 3 puncte (2/3) și 50% la aruncările libere(1/2). Pe lângă cele 9 puncte, americanul a mai avut 6 recuperări și o intercepție pentru 13 la eficiență si 14 la +/-.

Vaidas Kariniauskas a jucat timp de 24:34 minute, perioadă în care a acumulat 8 puncte, cu un procentaj de 50% la aruncările de 2 puncte (3/6) și 66.7% la aruncările libere (2/3). De asemenea, și-a mai trecut în cont o pasă decisivă și o recuperare pentru 4 la eficiență și -13 la +/-.

În urma acestei victorii, Antwerp Giants ajunge la 4-4 la general și ocupă locul 3 în grupa C a BCL. În schimb, Lietkabelis ajunge la 3-5 la general și se află pe locul 5. Următoarea partidă în BCL pentru Antwerp Giants va avea loc pe 18 decembrie, pe teren propriu, împotriva celor de la Fuenlabrada, în timp ce Lietkabelis va evolua pe teren propriu, în aceeași dată, împotriva israelienilor de la Hapoel Ierusalim.

În perioada petrecută în LNBM, David Dudzinski a evoluat în 39 de partide, unde a avut medii de 13.1 puncte, 6.5 recuperări și 1.6 pase decisive cu un procentaj de 40.9% la aruncările de 3 puncte.

Vaidas Kariniauskas a evoluat în 28 de partide alături de U-BT Cluj Napoca, unde a avut medii de 5.9 puncte, 3.3 pase decisive și 1.5 recuperări în 18.4 minute pe partidă. În sezonul 2017/2018, s-a transferat la CSM CSU Oradea, a evoluat în 29 de partide, unde a avut medii de 12.4 puncte, 3.6 pase decisive și 2.7 recuperări în 26.9 minute pe partidă. Acesta a evoluat și în cadrul acestui sezon pentru formația bihoreană, unde a acumulat medii de 8.7 puncte, 2.8 pase decisive și 1.2 recuperări în 6 partide.

*foto: basketball.championsleague.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!