Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence:"Sunt la capacitate maximă"

Marius Petri

Marius Petri
08.10.2013

Învinşi în partida inaugurală a campionatului de Steaua, bănăţenii de la BC Timba sunt hotărâţi să câştige meciul de acasă cu Farul Constanţa de maine seară. Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Bogdan Murărescu în disputa de la Bucureşti, David Lawrence, a acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru totalbaschet.ro:

Ce îţi doreşti de la meciul cu Farul?

La fel ca în toate celelalte partide, vom intra încrezători pe parchet şi vom încerca să câştigăm. Cu fiecare meci vrem să devenim mai buni şi să ne îmbunătăţim jocul ca echipă.

Eşti mulţumit de jocul tău din partida cu Steaua?

Nu pot spune că sunt mulţumit cu jocul meu pentru că echipa nu a câştigat şi asta e cel mai important.

Care sunt obiectivele tale pentru acest an?

Obiectivele mele coincid cu cele ale echipei: vrem să fim mai buni ca anul trecut şi să ajungem în play-off.

Ce aspecte crezi că trebuie îmbunătăţite în jocul tău?

Sunt multe aspecte ale jocului meu ce trebuiesc îmbunătăţite. Nu pot specifica doar unul, dar cel mai mult îmi doresc să ajut această echipă şi să devenim mai puternici.

Cum te simţi după accidentare? Eşti recuperat complet?

În ceea ce priveşte accidentarea, mă simt mai sănătos ca niciodată, atât din punct vedere fizic, cât şi psihic.

Ai absentat din partida jucată acasă de Timba în Cupă, aşa că meciul cu Farul va fi primul pentru tine în faţa propriilor fani. Ai ceva să le transmiţi celor care vor veni la meci?

BC Timba a făcut un joc foarte bun cu Asesoft în primul meci din acest an, deşi rezultatul nu a fost cel dorit. Observ că fanii cred în această echipă şi vreau să le transmit că eu sunt gata să mă implic şi să îmi aduc contribuţia la creşterea acestei echipe. Sper să fie în continuare aproape noi, de stafful tehnic şi de toţi cei implicaţi aici. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!