Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence, cel mai bun jucător al Timbei în înfrângerea cu Rovinari

Marius Petri

Marius Petri
22.10.2013

David Lawrence a fost cel mai bun baschetbalist al echipei sale în partida cu Energia Rovinari, pe care echipa sa a pierdut-o cu scorul de 70-87.

Extrema americană a fost jucătorul cel mai utilizat în partida de luni seară, petrecând 35:48 de minute pe parchet. În acest timp, Lawrence a marcat 4 din cele 7 aruncări de două puncte,  3 din cele 6 încercări din afara semicercului şi 3 din 6 de la linia de fault, contabilizând un total de 20 de puncte. Totodată, baschetbalistul sosit în acest sezon la Timba a mai reuşit şi 6 recuperări şi 2 pase decisive, înregistrând un indice al eficienţei de 19.

David Lawrence a fost liderul echipei sale la capitolul puncte şi recuperări, fiind al doilea cel mai bun marcator de pe teren, după Louis Darby (25 de puncte).

*sursă foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!