Stiri

DeMarcus Cousins se alătură lui Golden State Warriors

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.07.2018

demarcus cousins golden state warriors

Golden State Warriors, campionă în exercițiu a NBA, s-a înțeles cu pivotul DeMarcus Cousins. Pivotul american a acceptat un contract pe durata a unui an și în valoare de 5.3 milioane de dolari, după cum anunță Adrian Wojnarowski.

Echipa lui Steve Kerr și-a adjudecat serviciile unui pivot, după care alerga atât de mult în ultima perioadă, DeAndre Jordan fiind și el curtat intens de formația din Oakland.

DeMarcus Cousins se reface încă după accidentarea suferită în sezonul trecut în uniforma lui New Orleans Pelicans. El este așteptat să revină pe parchet undeva în decembrie sau ianuarie după ce se va recupera complet în urma rupturii tendonului lui Achile.

În sezonul trecut, Cousins a strâns 48 de partide în NBA cu cifre statistice de 25.2 puncte, 12.9 recuperări, 5.4 pase decisive, 1.6 intercepții și 1.6 capace. El are la activ 8 sezoane în NBA, timp în care a strâns 535 de partide pentru Sacramento Kings și New Orleans Pelicans.

Golden State Warrios va putea alcătui în sezonul viitor un prim 5 format în exclusivitate din jucători All Star, după cum urmează: Steph Curry, Klay Thompson, Kevin Durant, Draymond Green și DeMarcus Cousins.

*foto: mercurynews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!