Stiri Cupa României Masculin

Debut în forță pentru Kevin Bridgewaters și John Florveus

Paul Olar

Paul Olar
22.09.2013

Kevin Bridgewaters, conducătorul de joc al Timbei Timișoara, a fost cel mai bun marcator al bănățenilor în eșecul cu CSU Ploiești. Partida a contat la prima manșă a Cupei României și s-a încheiat cu scorul de 86-108.

În aproape 31 de minute de joc, fundașul de peste ocean a avut 3/6 din interiorul semicercului, 5/7 din spatele arcului de cerc și 7/8 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 28 de puncte, la care a mai adăugat 4 pase decisive. Statisticile lui Bridgewaters au format un indice de eficiență 26.

Vineri seara, noua achiziție a formației de pe Bega a demonstrat că poate fi unul dintre cei mai periculoși jucători ai campionatului pe faza ofensivă, precum a arătat în amicale, sau la alte formații din Europa. Spre exemplu, în stagiunea precedentă pe când evolua în Slovacia, sportivul în vârstă de 29 de ani a izbutit un meci colosal, cu 47 de puncte și 5 pase decisive, înregistrarea acelei performanțe fiind disponibilă mai jos.

În schimb, Florveus a fost folosit de către Bogdan Murărescu timp de 33 de minute. Pivotul a reușit 7/9 din acțiune și 9/12 de la libere, înscriind astfel 23 de puncte. În plus, absolventul colegiului Georgia a mai cules 11 mingi de sub panou, dintre care 4 ofensive. John a fost cel mai eficient baschetbalist al "urșilor", cu un indice de 28.

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii