Stiri

Debut încurajator pentru Trotter în campionatul Poloniei

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
14.01.2018

Trefl Sopot a obținut victoria împotriva campioanei en-titre, scor 94-90

Obie Trotter a avut un prim-meci promițător la noua sa echipă, Trefl Sopot. Fundașul a jucat 34 de minute, timp în care și-a adăugat în cont 24 de puncte, 4 recuperări, 8 pase decisive și 3 intercepții, toate pentru un indice al eficienței de +32. Americanul a marcat  4/5 de la 2 puncte, 5/8 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de fault.

Trotter a jucat în 11 partide pentru CSM CSU Oradea în LNBM, reușind medii de 10.5 puncte, 3.5 recuperări, 3.4 pase decisive și 1.2 intercepții în 25 minute pe meci, cu procentaje bune de 58% la două puncte, 38% la trei puncte și 91% la linia de pedeapsă. Fundașul a avut însă și 2.4 mingi pierdute pe meci, pentru un indice al eficienței de +12.

În urma acestui meci, echipa lui Obie Trotter, Trefl Sopot, are 8-9 la general și se menține pe locul 12 în clasamentul general din Polonia. În schimb, Zielona Gora ajunge la 12-5 și ocupă locul 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!