Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut (și) în campionat pentru Shiloh și Lilov

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.01.2013

Kyle Shiloh respectiv Ivan Lilov au debutat și în Liga Națională de baschet masculin, la distanță de patru zile după debutul absolut în baschetul românesc. Ei au ajutat-o pe Gaz Metan Mediaș să învingă pe CSȘ Giurgiu cu scorul de 73-60, în etapa a 16-a.

În 31 minute de joc, Shiloh a avut 2/4 la aruncările de două puncte, 3/6 la cele de la distanță, respectiv 2/2 la linia de pedapsă pentru un total de 15 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 3 pase decisive, un capac, o intercepție și trei posesii pierdute pentru 17 la eficiență, respectiv 13 la categoria +/-.

În schimb, Lilov nu a mai avut o prestație atât de strălucită precum cea din cupă, cu Piteștiul. Bulgarul a petrecut 29 minute pe parchet, perioadă în care a avut 0/7 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de două puncte. El a adăugat 6 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 3 la eficiență, respectiv 7 la +/-.

În fine, trebuie notat debutul lui Tudor Dumitrescu în campionat. La patru zile după ce a revenit oficial pe parchet, cel mai longeviv jucător din angrenajul lui Gaz Metan a petrecut 9 minute pe parchet, perioadă în care a avut 1/2 la aruncările din acțiune pentru 3 puncte. A adăugat 2 intercepții și o recuperare pentru 5 la eficiență.

De notat că spre deosebire de prima jumătate a sezonului competițional 2012/13, Gaz Metan Mediaș este fără Paul Graham. De asemenea, Deven Mitchell și Mike St John sunt în continuare accidentați. În schimb, Zoran Krstanovic ar putea debuta pentru ardeleni în etapa a 17-a, la finele acestei săptămâni, în compania lui Farul Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!