Stiri

Debut cu dreptul pentru Sonia Ursu în Polonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.10.2017

Sleza Wrocław, campioana en-titre a Poloniei și noua echipă a Soniei Ursu, a debutat cu o victorie categorică în noua stagiune, 91-65 pe teren propriu cu MKK Siedlce.

Semifinalistă anul trecut în Cehia, fiind una dintre jucătoarele de bază ale echipei CEZ Nymburk, Ursu a ajuns în Polonia, acolo unde și-a consemnat debutul oficial în campionat cu o prestație solidă. Venită de pe bancă, Sonia a totalizat în doar 17 minute jucate, 8 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 17 unități. 

Din punct de vedere al aruncărilor, Sonia Ursu a avut o zi foarte bună cu 2 din 2 din interiorul semicercului, 4 din 4 de la linie de libere, respectiv 0/1 de la mare distanță. 

Astfel, internaționala din România a fost a doua cea mai eficientă jucătoare a echipei sale în primul meci din campionat, respectiv a treia cea mai eficientă jucătoare a meciului cu MKK Siedlce. 

Pe lângă luptele din întrecerile interne din Polonia, Sonia Ursu și noua sa echipă vor lupta și în EuroCup, acolo unde, în faza grupelor se va întâlni cu Claudia Pop (Istanbul University), respectiv cu Gabriela Mărginean (Abdullah Gul University). 

*Foto: Facebook Ślęza Wrocław

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!