Stiri

Debut perfect pentru Alexandru Olah în noul sezon al NCAA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.11.2014

Northwestern Wilcats, echipa din NCAA la care activează jucătorul român, Alexandru Olah, a început cu dreptul noul sezon din campionatul universitar nord american și a învins pe Houston Baptist cu scorul de 65-58. Alex Olah a fost jucătorul care și-a purtat echipa spre victorie după ce a marcat 18 puncte în repriza secundă a partidei.

Alexandru Olah a început partida ca titular și a acumulat 33 de minute pe parchet. Pivotul român a încheiat cu 21 de puncte, în urma a 5 aruncări din 12 de la 2 puncte, 1 din 1 de la 3 puncte și 8 din 11 de la linia de libere. El a mai adăugat 10 recuperări (5 ofensive) pentru a completa un double-double plus 2 pase decisive, 3 capace și o minge pierdută.

Următorul meci pentru Northwestrn Wildcats și Alexandru Olah este programat pentru luni, 17 noiembrie, în compania lui Brown Bears.

Rezumat video al partidei:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!