Stiri Cupa României Masculin

Declaraţii Adonte Gennie şi Slobodan Popovic

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.01.2013

Într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, BCM U Piteşti a trecut pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 74-68. Manşa a doua va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Mediaş.

Total Baschet a luat legătura cu Adonte Gennie şi Slobodan Popovic, jucătorii celor de la BCM U Piteşti. Iată ce au declarat aceştia:

Adonte Gennie: “Victoria contra celor de la Mediaş din tur a fost una foarte mare. Vom merge la Mediaş si ne vom continua drumul către câştigarea Cupei. A fost un meci foarte bun, iubesc fanii din Piteşti, au făcut o treabă foarte bună. Toţi vrem să rămână Cupa la Piteşti. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu deoarece am trecut în noul an şi sper să am parte numai de lucruri bune. Pentru echipă îmi doresc să jucăm bine împreuă şi să ajungem în Play-Off. Nu cred ca este dificil returul de la Mediaş. Noi trebuie doar să jucăm bine ca echipă. Cred că avem una din cele mai bune echipe din campionat.”

Slobodan Popovic: “Meciul din tur a fost un meci foarte greu, am câştigat la doar 6 puncte, poate e de ajuns. Vom vedea ce se va întâmpla pe 5 ianuarie, în manşa a doua. A fost o victorie foarte importantă, în special pentru că a fost ultimul joc din an. Sper ca de acum să câştigăm orice meci de acasă. În sfârşit, am revenit după o accidentare de o lună. Sper că voi juca bine la fiecare meci, poate mai bine.”

Întâlnirea de la Mediaş va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!