Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declaraţii Drasko Albijanic şi Damien Kinloch

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.12.2012

În cadrul etapei a 12-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, BCM U Piteşti se va deplasa la Târgu Mureş pentru întâlnirea contra celor de la BC Mureş Târgu Mureş. Piteştenii vin după o victorie împotriva celor de la Okapi Aalstar, succes înregistrat la mijlocul acestei săptămâni. Total Baschet a luat legătura cu Drasko Albijanic şi Damien Kinloch, cei doi pivoţi ai grupării din Trivale.

Iată ce au declarat jucătorii:

Drasko Albijanic: "Victoria împotriva celor de la Okapi este importantă pentru noi, importantă pentru a ne recăpăta încrederea. De la începutul meciului am jucat agresiv în apărare şi disciplinat în atac şi astfel am reuşit să menţinem ritmul până la final. Cred că am meritat victoria. Până la finalul primei jumătăţi a sezonului ne aşteaptă 4 meciuri foarte grele, mergem pas cu pas, primul este meciul contra celor de la Târgu Mureş şi sper că vom face un joc la fel de bun ca cel făcut cu Okapi Aalstar."

Damien Kinloch: "Aveam nevoie de această victorie pentru a ne reda încrederea în noi. Ştim că am făcut un joc bun 40 de minute împreună şi am reuşit să o facem la noi acasă. A fost un efort mare în apărare şi în atac. Diferenţa s-a făcut în mod cert în apărare. Ne-am ajutat unii pe alţii când am avut ruperi de ritm în apărare. Okapi este un adversar tare şi am dovedit că dacă jucăm împreună ca o echipă, ne putem oferi şansa de a câştiga orice joc. Trebuie să ne orientăm spre jocul cu următorul oponent şi să nu ne facem planuri pentru următoarele 2 sau 3 meciuri. Trebuie să ne concentrăm deoarece Târgu Mureş au o echipă bună, în special când joacă acasă."

BC Mureş Târgu Mureş va primi vizita câştigătoarei Cupei şi a SuperCupei României sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!