Stiri Juniori U20 Masculin

Declaraţii Hartman şi Dumitrescu înainte de Turneul Semifinal

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

CSU Ploieşti va participa în perioada 15-17 martie la Turneul Semifinal al Ligii a II-a de Baschet masculin, Seria I. Competiţia se va desfăşura la Sala Sporturilor din Piteşti.

Iată ce au declarat pentru Total Baschet Sorin Hartman şi Vlad Dumitrescu:

Sorin Hartman, antrenor CSU Ploieşti: “Este un turneu foarte important, pe care-l pregătim în cele mai mici detalii. Mă aştept să avem jocuri bune, să practicăm un joc colectiv de calitate atât în atac cât şi în apărare. Băieţii sunt foarte concentraţi si bine angrenaţi în antrenamente. Sunt sigur că vor aplica tot ce au repetat la antrenamente în timpul jocului. Suntem toate echipele participante în această grupă sateliţii echipelor de Divizia A, sunt jucători tineri de certă valoare care joaca şi în Divizia A aşa că va fi un turneu echilibrat. Toate echipele pornesc cu şanse egale la accederea la turneul final.”

Vlad Dumitrescu, jucător CSU Ploieşti: “Este un turneu puternic, o grupă cu echipe bune, cu jucători care fac parte din loturile de Liga Naţională. Abordăm acest turneu cu seriozitate, ne dorim să ne calificăm în faza următoare. Echipele sunt echilibrate după cum am spus, cu jucători din Ligă, însă noi ne concentrăm pe jocul nostru.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!