Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declaraţii după SCM "U" Craiova vs. CSU Asesoft

Sunita Bica

Sunita Bica
22.12.2013

 Echipa de baschet masculin SCM U Craiova a jucat în această seară cu campioana en-titre, Asesoft Ploiești, în fața a peste 4.000 de spectatori. Craiovenii au promis spectacol și au oferit un adevărat show baschetbalistic.

Meciul din această seară a început cu un act caritabil, terenul Sălii Polivalente a fost invadat de mii de jucării de pluș, acestea vor ajunge la copiii instituționalizați din Craiova. Primul sfert a fost dominat de gazde, Bogdan Popescu și-a apărat bine coșul iar Travis Bureau s-a întrecut la puncte pentru un scor de 19-15. În sfertul doi ploieștenii și-au revenit și au egalat. Lee s-a aflat în zi de graţie în timp ce Burlacu le-a pus probleme craiovenilor în apărare. SCM U Craiova a preluat repede conducerea Bureau oferind și faza serii, un slam dunk dintr-o pasă primită de la jumătatea terenului. Scorul de 41-31 de la pauză le oferea oltenilor mari speranțe pentru o victorie. Sfertul trei a fost cel cu emoții pentru Craiova, un sfert presărat cu aruncări libere și un atac agresiv al oaspeților, cu toate acestea ploieștenii au fost cei care s-au aflat la finalizare de cele mai multe ori. Nici în sfertul ultim craiovenii nu au scăpat de emoții, lupta a devenit din ce în ce mai crâncenă și SCM U Craiova a învins campioana României cu scorul de 86-76.
MVP-ul partidei a fost jucătorul SCM, Mirko Kovac, care a adus Craiovei 24 de puncte.
 
Nisic și-a felicitat jucătorii pentru munca depusă.  „Vorbesc mai întâi pentru jucătorii mei, în prima parte am avut câteva probleme sub panou, dar Mocanu și Căpușan au revenit în partea a doua. Ne bucurăm de acest rezultat, Asesoft este cea mai bună echipă din România dar nu trebuie să ne entuziasmăm. Luăm lucrurile cu calm,avem o perioadă aglomerată, echipa mea a fost foarte bună. Au jucat cu încredere, s-au ajutat unul pe altul și au reușit o victorie binemeritată”, a declarat antrenorul SCM U, Milan Nisic.

Unul dintre jucătorii de bază ai Craiovei în această partidă a fost Levar Seals. Acesta a mizat încă o dată pe unitatea echipei care a funcționat așa cum preconizase cu câteva zile înainte. „Am jucat foarte bine în această seară, am reușit să facem un joc mai bun în apărare. Dacă suntem uniți jucăm mai bine, nu contează cine este în teren cu noi. Avem un obiectiv și trebuie să rămânem uniți, să avem încredere unii în alții și să ne concentrăm în teren”, a adăugat LeVar. 

Andrei Căpușan a intrat doar spre final în teren dar a înscris exact când a trebuit, acesta declarând că SCM U a primit un cadou foarte important în această seară. „A fost un meci foarte greu fizic, facem o treabă foarte bună mai ales în apărare. Ne-am propus să ținem toate echipele sub 70 de puncte și chiar dacă a fost puțin peste ne-am îndeplinit obiectivul. A fost un cadou atât pentru noi cât și pentru suporteri nu oricine poate spune că a învins Ploieștiul”, a mai spus Căpușan.

În ceea ce priveşte echipa oaspete, prahovenii nu s-au prezentat la conferinţa de presă de după meci.

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    LIPSA FAIR-PLAY
    este inadmisibil ce face "marele arnautovic",vai domne am pierdut si nu ne prezentam la declraratii de presa.Am fost la sala si imediat si el si burlacu au plecat la vestiare.Ruusine Asesoft,campioana de carton,sau de de un ban ca de doi lei e prea mult

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Campioana din ploiesti , unde m.... esti ?
    Dar de ce nu s-au prezentat "stimabilii" oficiali ai asesoftului la conferinta , la Sibiu am inteles ca au protestat fata de manifestarea publicului , au fugit din sala ca naparcile imediat dupa fluier , dar in seara asta ce-a mai fost ? nu cumva nu stim sa pierdem "dragi" oficiali ai campioanei ?

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    NISTE TARANI
    n-ai ce sa le ceri oamenii nu stiu sa piarda si asta e.FOOORZZA SITINA ALE,LUMEA SE INTREABA DE CE,NOI PT TINE AM FACE ORICE...

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    Nici la Mures
    ..nu s-au prezentat, pentru ca "nu au fost invitati"...jalnic, mai bine n-ar comenta nimic dupa acest fel de comportament. Burlacu iarasi la inaltime in felul lui de.......

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    oficiali
    din toata povestea asta imi pare rau de Ionut Georgescu,un baiat din stofa fina,dar care a incaput pe mana unor carpaci...

    cu 10 ani în urmă (23.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    arogantii
    Nu stiu,intreb,nu sunt obligati prin regulament sa se prezinte la conferinta de presa,nu ar trebui sanctionati pentru asta?? Chiar nu-i inteleg,ei ce-ar vrea,toate echipele sa se predea in fata lor? Ati vazut si voi atitudinea lor,la Sibiu au fost si mai penibili.Si atunci nu se intreaba cei de la federatie, inainte de a sanctiona, ca vina e la ei???

    cu 10 ani în urmă (23.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Dado
    nu a fost nervos pe public ci pe conducerea Ploiestiului care nu a reusit sa aranjeze arbitrii pentru acest meci. Plus a fost nervos pe Iacobescu ca nu a fost langa el in momentele grele. De nu ar fi el, Iacobescu, Burlacu si Levi mi-as comanda un fular cu Ploiesti :)

    cu 10 ani în urmă (23.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!