Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Șerban Sere și Silviu Lupusavei înaintea meciului cu BC Mureș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.03.2013

Șerban Sere, managerul CSM Oradea, a prefațat confruntarea cu BC Mureș, din etapa a 26-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin:

„Va fi un meci deosebit de echilibrat, care poate fi decis de o minge sau două. Cred că va câştiga echipa care va greşi mai puţin. Noi dorim bineînţeles să învingem şi să ne consolidăm poziţia de lideri. Ne aşteaptă un meci dificil, deoarece formaţia mureşeană este în plină formă. Vom juca sub presiunea publicului local, dar cred că acest lucru nu îi va afecta pe jucătorii noştri”. (www.bihon.ro)

În schimb, Silviu Lupusavei a precizat următoarele, conform aceleiași surse:

„Am avut suişuri şi coborâşuri în ultimele etape, dar acum ar trebui să dovedim că ne-am revenit, printr-o victorie la Târgu Mureş”.

Partida de va desfășura sâmbătă (09.03), la Târgu-Mureș. Aceasta începe de la ora 19 și este transmisă în direct la DigiSport.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!