Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Szaszgaspar Barnabas și George Trif după meciul 4 al finalei LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș a reușit să trimită în meci decisiv finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a învins cu scorul de 79-70 pe CSM CSU Oradea în meciul 4. La finalul partidei, Szaszgaspar Barnabas a fost prezent în cadrul conferinței de presă și a declarat următoarele:

„Eu cred că s-a văzut că nu am mai comis acele greșeli. Cerința noastră a fost să diminuăm acele greșeli încă de la începtul meciului, băieții au înțeles și ne-am luptat de la 0 până la 40 minute. Greșeli au mai fost, dar am alternat și am rotat foarte bine apărarea, iar în atac am fost mai lucizi deși și acum ne-am grăbit puțin, da toate aceste lucruri ne-au adus totuși la final victoria. O victorie, zic eu, meritată și de acum eu zic că șansele sunt 50-50% . O să jucăm mai mult ca sigur cu sala plină, cu medaliile pe masă și acest lucru ne motivează foarte mult. O să murim pe teren în o dată, din prima până în ultima secundă. Vreau să felicit târgumureșean și cel orădean, a fost un spectacol baschetbalistic, au dovedit ambele echipe că merităm, nu doar ca valoare pe teren ci și publicul a meritat acest lucru.”

La conferință de presă a fost prezent și antrenorul secund George Trif care a spus:

„În primul rând mulțumim suporterilor și fanilor, care ne-au purtat pe brațe. Jucătorii nu au mai fost așa de inhibați ca în prima zi, am reușit să schimbăm unele aspecte tactice. După primul meci am făcut niște analize și am reușit să gestionăm mai bine unele momente ale jocului. Suntem fericiți că am ajuns până aici și am reușit să împingem până în meciul decisiv această serie. Cred că la Oradea se poate întâmpla orice și ne dorim să venim acasă cu medalie de aur. Cred că după trei finale merităm acest lucru.”

foto: Csaba Toth

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    jokerul... barni...?
    Joi cred ca va fi timpul pt.un joker nou,nu Barni..?3 va fi numar cu noroc..!!!!? Sa cistige baschetul pe TEREN fara ajutoare.

    cu 7 ani în urmă (31.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Doamne ajuta! Hai BC MUREȘ! HUJ HUJ HAJRÁ!

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș NLN73 :

    Trif si Barnabas
    Cei doi si-au dovedit claritatea in acest playoff, atat Trif, in meciurile de la Craiova cu overtime, cat si Barni ii celelalte meciuri. Sper ca cei doi sa faca o tactica cat mai buna, prin care BC Mures sa faca un meci bun atat din punct de vedere baschetbalistic cat si mental. Avem nevoie de aruncari precise de la trei puncte si atacarea cosului chiar cu adversari in fata, pentru faulturi sau chiar pentru and one-uri, aceste cosuri cu fault pot da o presupune mentala adversarilor dar si o motivatie in plus pentru echipa care benificieaza de aceste bonusuri. Antrenorii au probabil cel mai mare examen din viata lor si sper sa cel mai bun sa castige.

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    A P
    De ce a trebuit sã plece A. Prakuraitis ?! A fost informat de club ... ? Dintre mureseni are cineva o informatie clarã? Dupã pãrerea mea repede si dubios era procedat schimbarea. Ce a fost scris in acele zile pe site era de momealã. Asa-i :-)

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș NLN73:

      Prakuraitis
      Nu am informatii clare... insa officialii clubului au avut un comunicat prin care au anuntat ca Mr.P s-a despartit de club de comun acord din cauza seriei de infrangeri.

      cu 7 ani în urmă (01.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Viata de antrenor
      Nu e usoarã viata de antrenor. Barnabás Sz. si G. Trif au realizat o surprizã dupã F4. A. Prakuraitis a fost un antrenor serios. Am rãmas surprins cand am auzit cã nu pregãteste tigrii pentru cupã.

      cu 7 ani în urmă (01.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Maria ms :

    Succes BC MURES!!
    Speram sa vedem un meci frumos ,o sala arhi plina cu un public minunat care cu siguranta isi vor sustine echipa,dar pe noi sper sa ne ajute Dumnezeu.Doamne ajuta !!...Hai BC Mures te asteptam cu cupa acasa!!

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!