Stiri

Demiteri de antrenori în NBA la final de sezon regulat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.04.2018

Sezonul regulat din NBA a ajuns la final. Cele 30 de formații și-au jucat cele 82 de partide și numai 16 dintre ele au acces în play-off. Două formații din Conferința de Est care nu au prins play-off, New York Knicks și Orlando Magic, au decis să se despărtă de antrenorii cu care au început sezonul competițional 2017/2018.

Jeff Hornacek a fost demis de la cârma lui New York Knicks după ce a încheiat cu 29 de victorii și 53 de înfrângeri, ocupând poziția a 11-a în Conferința de Vest. Accidentările au măcinat sezonul lui New Knicks, iar în acest condiții echipa lui Hornacek nu a putut emite pretenții la play-off. Jeff Hornacek a rezistat două sezoane la Knicks și a avut un record de 60 de victorii și 104 înfrângeri, fără calificare în play-off. Antrenorul originar din Illinois a mai antrenat în cariera sa pe Phoenix Suns între 2013 și 2016, tot fără prezență în play-off.

David Blatt, David Fizdale și Mark Jackson sunt principalii favoriți pentru a prelua banca tehnică a celor de la New York Knicks din sezonul viitor.

Orlando Magic și-a concediat antrenorul tot după două sezoane de colaborare cu Frank Vogel. La formația din Florida, Vogel a acumulat 54 de victorii și 110 înfrângeri și nu a reușit să califice echipa în play-off. Frank Vogel s-a remarcat pe banca celor de la Indiana Pacers, când a reușit să joace două finale de conferință.

Magic s-ar putea către un antrenor asistent pentru postul de principal. Nick Nurse (Toronto Raptors), James Varrego și Ime Udoka (San Antonio Spurs), David Vanterpool (Portland Trail Blazers) și Igor Kokoskov (Utah Jazz) sunt pe lista celor de la Orlando Magic pentru postul de antrenor principal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!