Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown: "Consider că avem potențial să ajungem în Play-Off"

Paul Olar

Paul Olar
15.09.2013

BC Timba Timișoara a încheiat pe locul doi Turneul Internațional City Cup organizat la Cluj-Napoca, iar Denham Brown, căpitanul "urșilor", este mulțumit de jocul prestat de echipa sa.

Experimentatul baschetbalist canadian a acordat un interviu site-ului Total Baschet, în care a vorbit despre așteptările sale legate de noua stagiune, precizând că trupa lui Murărescu își dorește să se califice în Play-Off.

Cum ți s-a părut presezonul?

A fost destul de bun. Am terminat în forță ultimele partide, exact cum ne-am dorit. Așteptăm cu nerăbdare debutul în Cupa României, pe 21 septembrie, să vedem cum ne descurcăm.

Au sosit nume noi la Timba în vară. Ați reușit să vă închegați?

Totul vine de la sine, fiecare dintre noi practică un baschet colectiv, încercând să se implice. Am început pregătirea devreme și cred că este bine, deoarece am putut să muncim mai mult. Eu am ajuns la Timișoara în iarnă, a fost un retur cu suișuri și coborâșuri, însă acum avem timp suficient.

În ce compartiment vreți să vă îmbunătățiți?

Încă nu pot să numesc doar un lucru anume, unde trebuie să lucrăm. Avem o echipă cu experiență, David Lawrence joacă aici de șase ani, Marian Tasic a evoluat în Serbia, are 35 de ani și ne va ajuta considerabil. La fel și Kevin Bridgewaters, un conducător de joc rapid, obișnuit cu întrecerile din Europa. Împreună cu ei, consider că avem potențial să ajungem în Play-Off.

Urmează debutul oficial, în fața galonatei CSU Ploiești. Ce ne poți spune despre disputa cu prahovenii?

CSU Ploiești este campioana României și va face orice să-și apere titlul. Noi îi întâlnim în Cupă, ne așteaptă un meci greu. Totuși, nu ne așteptăm la nimic special, mergem să câștigăm.

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!