Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown: "Suntem pregătiţi pentru acest meci"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.02.2014

Brown

După victoria obţinută pe terenul lui BC Timişoara cu scorul de 99-93, baschetbaliştii de la BC Mureş Târgu-Mureş se pregătesc de un duel foarte important. Elevii lui Srecko Sekulovic vor da piept cu CSU Ploieşti, pe teren propriu, în cadrul etapei a 18-a a sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin. 

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Denham Brown a vorbit despre acest joc, caracterizându-l ca fiind unul dificil.

Va fi un meci dificil. Toată lumea ştie că cei de la Ploieşti joacă mereu dur cu Mureşul. Mă aştept să intrăm în teren motivaţi şi să facem un meci bun, deoarece am lucrat din greu toată săptămâna. Suntem pregătiţi pentru acest meci. Nu există nicio îndoială ca Asesoft să nu fie mereu o echipă de top din această ligă, dar asta nu însemnă că vor câştiga fiecare meci.

În acest sezon, Brown are medii de 10.8 puncte, 5.1 recuperări, 2.1 pase decisive, o intercepţie şi 1.9 posesii pierdute, pentru 10.8 la eficienţă.

Startul întâlnirii dintre BC Mureş şi CSU Asesodt Ploieşti se va da vineri, de la ora 17:45. Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 3,

foto: Zsigmond Bathori

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    Denham,
    Bafta astazi, daca antrenorul vostru va stii sa-si puna in valoare toaTE gurile de TUN,iar jocul colectiv si apararea vor functiona,la fel si pasele lui Martinic, atunci Asesoftul are un meci greu.Bafta tuturor!Meci frumos sa fie!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @totalbaschet
    Brown este canadian, nu american!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    @erebus
    Nu au gresit, deoarece Canadienii sunt tot americani ;)

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!