Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown este noul jucător al Timbei Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.12.2012

Denham Brown este noua achiziție a lui Timba Timișoara, informează timnews.ro. Acesta evoluează pe postul de extremă și va sosi în România pe data de 2 ianuarie.

Absolvent al universității Connecticut în anul 2006, alătur de care a câștigat titlul NCAA în anul 2004, el a fost ales de către Seattle Supersonics cu opțiunea a 40-a în NBA Draftul din același an. Sportivul canadian nu a jucat niciodată în liga profesionistă nord-americană de baschet masculin.

De-a lungul carierei sale, Brown a jucat pentru următoarele cluburi: Tulsa 66ers, Galatasaray Istanbul, Tisettanta Cantù, Dakota Wizards, Iowa Energy, Barangay Ginebra Kings, Oshawa Power, Ciclista Olímpico și Dnipro.

Brown este originar din Toronto, măsoară 1.98 metri și evoluează în principal pe pozițiile 2-3. El împlinește vârsta de 30 ani pe 6 ianuarie.

Brown este a doua achiziție a Timbei în această iarnă, după legitimarea lui Jermont Horton. În acest moment, Timba are nouă jucători străini legitimați. E foarte posibil ca până la startul returului urșii să mai renunțe la câștiga dintre sportivii străini.

Timba Timișoara ocupă locul al 13-lea în Liga Națională, având 4-11 la general în acest moment.

Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!