Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown este noul jucător al lui BC Mureș

Costin Marinescu

Costin Marinescu
14.11.2013

ACTUALIZAT

Denham Brown a fost prezentat oficial de BC Mureș în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc joi, la prânz!

_________ 

Denham Brown este noul jucător al lui BC Mureș Tg. Mureș, au precizat pentru TotalBaschet.ro surse apropiate echipei.

Americanul în vârstă de 30 ani va suplini absența lui Andrija Ciric, indisponibil pentru cel puțin 3 luni de zile din cauza unei accidentări la genunchi.

Brown a evoluat până în urmă cu o lună la BC Timba Timișoara, cele două părți despărțindu-se în urma deciziei clubului de a reduce bugetul pentru acest sezon.

Americanul a evoluat în 20 de partide și LNBM și are medii pe meci de 35:17 minute, 15.6 puncte, 6.7 recuperări, 3.1 pase decisive și 14 eficiență.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

12 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    Meh
    Nu stiu de ce clubul refuza in ultimul timp sa aduca jucatori care nu au mai evoluat in Romania.

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    bani
    din cauza banilor

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      o sa vedeti
      Ca va fi o achizitie excelenta,iar personal cred ca Sekulovic va face minuni cu Brown(are multa calitate canadianul),pentru adeversari este o veste foarte rea!Daca tot ati luat de la imba,nu va puteati orienta la un Tasic,ceva?

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    Raspunde
  • YMCA Tiger :

    :))
    Cum sa nu mai luam si un David Lawrence cate unul de la Miercurea Ciuc si Dinamo din sezonul trecut, il tinem pe Mitchell si vom face minuni in playout.

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Nota mare
      pentru simtul umorului de care ai dat dovada!Si,de ce esti rautacios,cu Lawrence era scoatere,ca n-aveti niciun american care sa lucreze pe instalatie...Sau,daca-ti aduci aminte de ala pletosul de la Giurgiu,de-i zicea madam Iliescu "Avionul",sarea un metru jumate si dadea cos de Sfantu Gheorghe si de Anul Nou...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    Tiger,ai dreptate
    Nu este cazul sa mai luati straini si asa aveti 7, si cu Tyrron si Jelenic ajungeti departe:)).Doamne fereste.glumesc nu va doresc asa ceva.

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Cand aduci jucatori noi de afara iti asumi riscuri (sa nu se adapteze, sa nu performeze asa cum te asteptai, sa nu se incadreze in colectiv, etc)
    Cluburile care au nevoie de performante imediate nu vor apela la asa ceva. Prea multe necunoscute. Oricum este presiune pe antrenor sa performeze, nu mai are nevoie de stress suplimentar ca aduce oameni noi si acestia dau chix
    Ori BCMures din moment ce l-a tinut pe Sekulovici, si a luat cativa jucatori foarte buni la nivelul LNBM era clar ca doreste performanta anul acesta.
    Odata incheiat un cilcu, si demarata reconstructia echipei din temelii (foarte probabil anul viitor daca nu ve-ti avea performantele asteptate) atunci e timp si loc ptr noutati

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Corect
    @bbfreak

    Sustin si eu parerea ta!

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu cred ca ajuta pe cineva sa aduci neaparat jucatori care nu au jucat niciodata in Romania. Adica nu vad nicio logica in aplicarea unui astfeld e principiu. Cat despre jucatori, sincer am o problema doar cu Mitchell, in rest Jelenic e un jucator foarte bun si mi-as fi dorit sa il vad si la Cluj . Poate ca pasa decisiva nu e capitolul lui de baza si asta o sa il impiedice sa joace timp indelungat poz 1, dar daca ai nevoie de el chiar si pe pozitia asta te poate ajuta minute bune

    cu 10 ani în urmă (15.11.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    -
    Nu vreau sa spun ca intradevar acestea sunt motivele,insa uite doar 3 dintre ele:
    1.motivul financiar prevaleaza (adu-ti aminte ca Dinamo cu un buget de ras, avea 3 jucatori americani care erau unul bun, unul f.bun s unul excelent). Toti 3 pe niste salarii de ras.
    2.unii antrenori cauta sa vina cu jucatori noi, ceva nou eventual si in tactica, tocmai ptr a-si surprinde oponentii.
    3.poate nu au alte alternative pe posturile pe care sunt descoperiti , din jucatori care au mai activat in LNBM (t-i se pare ca gasesti asa de usor un PG bun, cel mai bun exemplu fiind ca s-a apelat la Tyron adus pe final de cariera, negasindu-se altceva)

    cu 10 ani în urmă (15.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!