Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown la cel mai bun meci în culorile mureșene

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.12.2013

Cel mai nou jucător al lui BC Mureș, Denham Brown a reușit cea mai eficientă evoluție din acest sezon al LNBM (inclusiv meciurile jucate cu Timba),  în etapa a 11-a, împotriva U Mobitelco Cluj.

Canadianul a petrecut 34 de minute în teren, în care a marcat 18 puncte, a adunat 6 recuperări (2 ofensive), a pasat decisiv de 4 ori și a interceptat o minge. Procentajele reușite de el au fost de 67% de la două puncte (4 din 6), 50% de la trei puncte (3 din 6), respectiv 50% de la linia de libere (1 din 2). 

Brown a pierdut 4 posesii și a terminat cu o eficiență de 19. Numărul de puncte marcate dar și coeficientul de eficiență reprezintă recorduri personale pentru el la evoluțiile în calitate de „tigru”. În afară de numerele din statistică, putem remarca și faptul că unele aruncări reușite de Brown, mai ales spre sfârșitul întâlnirii, au avut un rol decisiv în victoria obținută de BC Mureș, venind în momente cheie pentru a mări ecartul mureșenilor și pentru a afecta moralul adversarului.

Brown are doar 3 meciuri la activ ca și component al BC Mureș în LNBM, plus 2 în EuroChallenge. BC Mureș s-a impus în fața echipei clujene cu scorul 98-91.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!