Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deondre Ray pleacă de la Athletic Constanța

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.06.2019

Deondre Ray pleacă de la Athletic Constanța

Deondre Ray a ales să părăsească Liga Națională de Baschet Masculin după un sezon petrecut la Athletic Constanța și a va evolua pentru MBK Rieker Com Therm Komarno. Mutarea a fost anunțată de formația din prima ligă a Slovaciei.

Athletic Constanța l-a adus pe Deondre Ray în România în vara lui 2018. Americanul a jucat 26 de partide pentru formația de la Marea Neagră și a avut medii statistice de 14.5 puncte, 5.9 recuperări și 1.5 pase decisive pentru 14.9 la eficiență în 29 de minute petrecute pe parchet.

Deondre Ray a avut patru partide în care a marcat minim 20 de puncte iar într-o partidă Phoenix Galați a reușit să acumuleze 21 de recuperări. Americanul în vârstă de 26 de ani a petrecut al treilea său sezon la nivel profesionist. El a mai evoluat pentru Delta în Georgia în Europa.

La Komarno, Ray va fi coleg cu Nenad Milosevic, jucător trecut pentru un presezon pe la Timișoara.

În sezonul trecut, Komarno a fost eliminată în primul tur de playoff de Previdza, echipă care avea să joace finala, pierdută ulterior în fața lui Inter Bratislava.

foto: Athletic Constanța (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!