Stiri

Deplasare dificilă pentru CSM CSU Oradea în grupele FIBA Europe Cup

Eduard Popa

Eduard Popa
23.10.2018

leiden oradea

CSM CSU Oradea va juca al doilea meci din grupele FIBA Europe Cup pe terenul vicecampioanei Olandei, ZZ Leiden.

Elevii lui Cristi Achim vin cu un moral bun, după ce au obținut o victorie importantă pe teren propriu, scor 85-69, pe cei de la Dinamo Știința. Kris Richard a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 18 puncte, în timp ce Vaidas Kariniauskas a marcat 16 și Muhamed Pasalic 15.

În prima partidă din grupele competiției europene, bihorenii au pierdut pe teren propriu, în fața celor de la s.Oliver Wurzburg, scor 69-82. Tot Kris Richard a fost și atunci cel mai bun marcator al bihorenilor, cu 15 puncte.

De partea cealaltă, ZZ Leiden vine după o victorie importantă pe terenul turcilor de la Sakarya BSB, scor 56-69. Pentru formația olandeză s-au remarcat Worthy de Jong și Darius Thompson, ambii cu câte 20 de puncte, primul reușind și un double-double grație celor 10 recuperări. În campionat Leiden se află pe locul 5 cu două victorii din tot atâtea meciuri jucate, chiar dacă până acum s-au disputat patru etape.

ZZ Leiden a jucat în sezonul precedent finala ligii olandeze, pierdută în fața celor de la Donar Groningen cu un sec 0-4. Pentru batavi a jucat în sezonul precedent și internaționalul român Alex Olah, după ce și-a reziliat înțelegerea cu U-BT Cluj.

Partida nu va fi televizată. Vă vom anunța dacă meciul va fi transmis live stream de FIBA.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • dancri :

    TV
    Meciul va fi transmis pe youtube pe canalul FIBA Europe Cup.

    cu 5 ani în urmă (23.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!