Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul Olteniei nu va mai fi televizat

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
14.02.2014

Din cauza unor probleme tehnice ale RCS RDS, meciul dintre SCM U Craiova și Energia Rovinari nu va mai fi televizat de DigiSport, așa cum era programat. Partida dintre cele două echipe contează pentru etapa a18-a a Ligii Naționale și va începe sâmbătă, 15 februarie, de la ora 18:00 în sala Polivalentă din Craiova.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Tare ciudat...
    Chiar asa de mari probleme ?! Exista un studio local, Digi 24 Craiova...E departe sala de ei ? Asa cum a transmis si Digi24 Cluj, cred ca putea transmite si Craiova...Sa fie oare cineva care nu vrea sa fie transmis ?! Intreb...

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    LA SALA
    TOATA LUMEA LA SALA !!!!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Nu va mai mirati
    Eu niciodata nu am inteles unele "optiuni" ale lor, am avut cateva meciuri foarte importante pentru noi care bineinteles ca nu au fost transmise, sau desi erau programate sa fie transmise au fost "scoase" din gria in ultimul moment.
    Cei de la digi sunt asa de prosti incat astazi, au uitat sa transmita Csm Bucuresti - Cetate Deva la handbal feminin de la ora 12, pe digi 1, iar nici pana la ora asta nu au emis vreun anunt in care sa explice motivul....

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    Nu problemele tehnice sunt cauza.... meciurile de volei sunt transmise la TV. Probabil "cauza" este Simona Halep , care s-a calificat in semifinale la Doha si este transmis meciul ei...sa tot fie motive d'ástea...succes Simona.
    Pe fanii gorjeni ii asteptam la Craiova...
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Pacat...
    Avand in vedere ca exista un studio regional,digi24 Craiova...chiar nu puteau transmite ?cum a facut digi24 cluj cu mobitelco ?

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!