Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul de tradiție al sportului românesc, Steaua-Dinamo, este transmis de Digisport

David Istrate

David Istrate
22.05.2019

Derby-ul de tradiție al sportului românesc, Steaua-Dinamo, este transmis de Digisport

Ediția 2018/2019 a Ligii Naționale de Baschet Masculin se apropie de încheiere. În următoarele două săptămâni sunt programate atât cele două finale, cât și confruntările pentru locurile 5, 6, 7 și 8.

În acest sezon, CSA Steaua București și CS Dinamo Știința București, formațiile cu cele mai multe titluri câștigate, se vor duela pentru pozițiile 7-8. Cele două echipe din Capitală au avut un sezon foarte dificil, terminând prima fază a competiției pe ultimele două locuri din prima grupă valorică. Apoi, în Grupa Galbenă, Steaua și Dinamo au reușit să domine, însă tot a fost nevoie de un buzzer beater incredibil al lui Willie Kemp pentru a asigura prezența trupei lui Tudor Costescu în playoff-ul Ligii Naționale.

Mai departe, CSA Steaua București a fost eliminată de U-BT Cluj-Napoca, scor 3-0, în timp ce CS Dinamo Știința București a fost depășită de liderul clasamentului, BC CSU Sibiu, cu 3-1. Apoi, cele două rivale au ratat calificarea în cursa pentru locurile 5-6, fiind învinse de BCM U FC Argeș Pitești și de SCM Timișoara. Drept urmare, CSA Steaua București și CS Dinamo Știința București se întâlnesc din nou pentru a stabili ordinea finală a echipelor în Liga Națională.

Programul acestei serii este următorul:

Joi, 23.05.2019 (Sala “Mihai Viteazul” din Bucuresti)

CSA Steaua București – CS Dinamo Știința București (meciul 1, transmis în direct de DIGI SPORT cu începere de la ora 19:00)

Luni, 27.05.2019 (Sala Polivalenta Dinamo din Bucuresti)

CS Dinamo Știința București - CSA Steaua București (meciul 2, t transmis în direct de DIGI SPORT cu începere de la ora 20:00)

Joi, 30.05.2019 (Sala “Mihai Viteazul” din Bucuresti)*

CSA Steaua București – CS Dinamo Știința București (meciul 3, transmis în direct de DIGI SPORT cu începere de la ora 18:00)

* Meciul 3 se dispută doar dacă este cazul.

Interesant este faptul că seria pentru locurile 7-8 va fi transmisă pe Digisport, în timp ce finala mică va putea fi văzută doar pe FRBTV. În plus, confruntarea dintre SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești, ce contează pentru locurile 5-6, nu va fi transmisă.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!